DSC 0017У зв’язку з продовженням карантину до 31 грудня п.р. засідання з’їзду відбувалося дистанційно, з дотриманням протиепідемічних норм, у on-line режимі з використанням платформи ZOOM

В роботі з’їзду профспілки взяли участь 88 з 104 обраних делегатів (найбільш численною була делегація від Дніпропетровщини) та запрошені гості від Федерації профспілок України: заступник голови ФПУ О.Шубін та керівники департаментів ФПУ Л.Ровчак й В.Шилов.

З‘їзд відкрив голова профспілки Олексій Романюк.

Відповідно до Регламенту делегати обрали робочу президію з’їзду, лічильну та редакційну комісії, секретаря та розпочали роботу.

Під час цього заходу були підбиті підсумки роботи профспілки за період з листопада 2015 року по жовтень 2020-го, спрямованої на соціально-економічний захист спілчан, сприяння вирішенню проблемних питань галузевих підприємств та визначені пріоритетні напрямки роботи на наступне п’ятиріччя. Обговорення цього питання було конструктивним, усі бажаючі виступили та обмінялися думками й внесли пропозиції щодо подальшої роботи ЦК профспілки.DSC 0109

Головою профспілки одноголосно переобрано Олексія Романюка, а його заступником -Анатолія  Кулешу.

Після закриття з’їзду було у присутності делегатів проведено І-й пленум ЦК профспілки, на якому було обрано новий склад президії.

На адресу з’їзду надійшли привітання від колег, зокрема, від: Федерації профспілок України; Міністерства розвитку громад та територій України; Об’єднання організацій роботодавців «Всеукраїнська конфедерація роботодавців житлово-комунальної галузі»; професійній спілці працівників охорони здоров’я України та профспілці працівників соціальної сфери України.

Також учасники з’їзду отримали відеопривітання від Генерального секретаря Європейської федерації профспілок громадського обслуговування (ЄФПГО) Яна Віллема Гаудріаана.

За матеріалами ЦК профспілки ЖКГ, МП, БОН.

Фото Марини Ковтун.

На фото: представники Дніпропетровщини під час з’їзду.

Більше фото  див. http://obkomgkh.dp.ua/fotoalbom/2020-11-10-13-47-38/vi